Marieke Römer

Marieke Römer is BIG- geregistreerd psychiater en systeemtherapeut. Ze werkte in de forensische- en kinder-en jeugdpsychiatrie en bij een RIAGG met als aandachtsgebieden: acute psychiatrie, depressie, borderlineproblematiek, ADHD en autisme bij volwassenen. Ze volgde naast de reguliere opleidingen, training in psychosynthese en tantra. Om een open en onderzoekende houding te blijven ontwikkelen volgt ze sinds 1997 spirituele scholing bij de Ridwhan School.
In de therapie integreert ze verschillende benaderingen en werkt ze in de ervaring van het moment. Al werkend tracht ze situaties en problemen zichtbaar en voelbaar te maken zodat er nieuwe mogelijkheden kunnen ontstaan om met deze problemen of belemmeringen om te gaan. Het eigene van de persoon, de relatie en het gezin is hierbij tot hulp.

Marieke Römer is lid van de Vereniging voor Psychiatrie, opleider,  supervisor en leertherapeut erkent door de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie. Zij is docent in de intensieve opleiding tot systeemtherapeut in het Lorentzhuis en in andere settings.
 

Zij heeft tijdelijk een aanmeldingsstop.

Terug naar Lorentzhuis

Overige Lorentzhuis medewerkers